FvGSignsGraphics_WrapCar-1

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring in de sign-branche helpen wij u graag met het ontwerpen, produceren, monteren/ leveren en onderhouden van een breed pakket reclame objecten in de vorm van gevelreclame, lichtreclame, neonreclame, verlichte of onverlichte reclamezuilen, bewegwijzering, groot formaat full color print, belettering,  etcetera.

FVG_Signs_Graphycs_Plaatsnaam

Nieuw Vennep

Nieuw Vennep is de thuisbasis van FvG Signs & Graphics. Op deze locatie worden ook alle reclameopjecten geproduceerd. Vanuit Nieuw Vennep voorzien wij landelijk onze klanten van de mooiste binnen- en buitenreclame's.

FVG_Signs_Graphycs_Frans

Frans van Gangelen

Vanaf jonge leeftijd ben ik al geïnteresseerd en werkzaam in technische beroepen waar hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct een vereiste is. Met ruim 30 jaar ervaring in beroepen als autoschadehersteller, metaalbewerker en bedrijfsleider van een signbedrijf is daarmee alle kennis in huis om een top product af te leveren. Daarnaast vind ik het belangrijk om klanten te ontzorgen, vanaf het eerste contact tot het eindresultaat.       

FVG_Signs_Graphycs_WerkinUitvoering

alles onder één dak

Met een uitgebreid jong machinepark produceren wij 90% van de opdrachten binnenshuis. Van ontwerp, snijfolie en groot formaat full color print tot aan het fabriceren, bewerken en lassen van aluminium, rvs en/of stalen constructie's. Door de ervaring van de mogelijkheden in het produceren van het eindproduct kunnen wij dus in de ontwerpfase hier al rekening mee houden. Wij werken uitsluitend met Europese en US kwaliteits producten, de goedkope chinese en overige oosterste producten zijn bij ons geen optie!